elugu gay.sex chat justindianporn.pro sxe video indian sunny leone nude pics 2016 pornindianvideos.pro ssrmovies xhmester indian porn indianwank.pro sexy indian girl gets fucked jiggle boobs indianmovs.pro kutty movie collections
PROMOSI AKHIR TAHUN *FREE 3 MODUL BERNILAI RM 340 + PELUANG MEMENANGI SET EKSKLUSIF TELEKUNG

Al-Quran Jari Tajwid

Gabungan Modul Jari Tajwid

Beli Untuk Sendiri,

Wakaf Untuk Ukhrawi

Kalau tidak kerana puan-puan waqaf kad jari tajwid ni, mesti bacaan Al-Quran kami tidak sebaik sekarang. Terima kasih.

“Ustaz, walaupun saya ni pelajar tahfiz tapi sukar untuk fahami TAJWID. Alhamdulillah, sekarang ni kalau tak ingat je tengok 5 jari. Saya boleh kuasai TAJWID dengan mahir. Terima kasih Jari Tajwid”

– Khairul, Maahad Rusila Terengganu.

Al-Quran Jari Tajwid

Teks Quran

Teks Quran ini adalah yang terbaru daripada 9 manuskrip Al Quran Salinan tangan yang dihasilkan oleh Yayasan Restu. Usaha ini dinamakan projek MUSHAF AL-BARAKAH. Al Barakah bererti: restu, rahmat atau memberkati.

Terjemahan Literal (Perkata / Lafziyyah)

Terjemahan perkata Al Quran ini bererti menyalin atau memindahkannya dari Bahasa Arab ke Bahasa Malaysia tanpa mengetepikan tafsiran maknanya di dalam kitab-kitab tafsir muktabar.

Gabungan Modul Jari Tajwid

Pembelajaran asas tajwid inovatif yang direka untuk mengatasi cabaran menstruktur, memahami dan mengingati hukum tajwid hanya dengan menggunakan 5 Jari.

Terjemahan Tafsiriyah Mukhtasirah

Tafsir ringkas menggunakan Bahasa Melayu yang dirujuk  Tafsir Pimpinan Al Rahman, Al Quran dan Terjemahannya (Terbitan Kompleks Percetakan Al Quran, Madinah) dan kitab yang muktabar.

Tanda Bacaan dan Maklumat Surah

Mushaf ini dilengkapi di bahagian akhir dengan keterangan tanda bacaan di dalam mushaf dan maklumat ringkas setiap surah.

TAWARAN

Istimewa 2021

Kelas

Tajwid

Pendekatan kepada pembeli Jari Tajwid yang mana akan mendapat bimbingan secara terus menerus dari tenaga pengajar Jari Tajwid.

Group

Study

Satu group aktif dimana setiap bahan rujukan dan maklumat mengenai teknik tajwid yang sangat mudah yang akan dikongsikan oleh tenaga pengajar melalui platform facebook.

Tahsin

Online

Tahsin secara individu bersama dengan ustaz atau tenaga pengajar Jari Tajwid untuk memperbaiki dan menyempurnakan bacaan dalam Al-Quran.

Wakaf

Al-Quran 

Waqaf Lot Al Quran untuk Ahlul Quran. Al-Quran Jari Tajwid ini kami akan waqafkan pada Pelajar Tahfiz, Anak Yatim yang tiada ibu bapa dan juga masjid-masjid